Motor verzekeren

Brinkman Motoren heeft een unieke service! Uw motor is de eerste 10 dagen gratis verzekerd!

U kunt dus zorgeloos de showroom uit rijden en hoeft zich de eerste 10 dagen niet druk te maken over de verzekering; deze is namelijk via Combi Motors Verzekeringen de eerste 10 dagen allrisk verzekerd! Zij doen je daarna vrijblijvend een voorstel voor het afsluiten van een verzekering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Combimotors

Motorverzekering

Het verzekeren van uw motorfiets is niet zomaar wat. U kunt tegenwoordig overal snel een verzekering afsluiten, maar bent u dan ook goed verzekerd? Betaalt u niet teveel en wordt er ook bij schade zorg gedragen voor een goede afhandeling? Dit zijn belangrijke vragen. Wij stellen u daarom graag voor aan Combi Motors Verzekeringen. Zij zijn specialist in schadeverzekeringen en met name in motorverzekeringen.

Als verzekeringskantoor hebben zij zich jaren geleden gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Door deze specialisatie en jarenlange ervaring bieden zij een zeer compleet en scherp geprijsd product. Met diverse merkenkortingen voor bijvoorbeeld Harley Davidson, BMW, Honda, Ducati, Kawasaki, Yamaha, Suzuki enz., soepele stallingsvoorwaarden en speciale afspraken met meerdere verzekeraars bieden zij voor ieder type motor de beste oplossing.

Neem contact met Combi Motors Verzekeringen op of reken direct uw premie uit via deze link.

Mogelijk gemaakt door Mobilox